ATLJ Vormgeving Logo HOME
CONTACT
 
 
 
NAADLOOS
Maak jouw ruimte uniek met ons gepersonaliseerde naadloos behang. Geen losse banen die precies uitgelijnd moeten worden. We ontwerpen, printen en beplakken muren van alle lengtes.


UNIEK ONTWERP
Onze ontwerper tekent het behang op aanvraag in de unieke stijl. Elk ontwerp is mogelijk! Wij komen persoonlijk bij u langs op locatie om de ruimte te bekijken, op te meten en te fotograferen. U vertelt wat u graag op de muur wilt zien. Daarna vertalen wij in de studio uw wensen naar een uniek en persoonlijk kunstwerk.

Indien mogelijk sturen wij eerst een artist impression voordat het behang daadwerkelijk geprint wordt.


MATERIAAL
Ons behang wordt gemaakt van een stevige maar flexibele kunststof en kan daardoor tegen een stootje én is schoon te maken. Het heeft een luxe uitstraling met een matte textiel look. De print wordt haarscherp full-colour geprint en blijft jarenlang mooi op kleur.


PLAKKEN
Wij verzorgen ook het beplakken van de muren.

Zelf plakken? De lijm breng je aan op de muur en het behang plaats je erop. Zit het even niet goed, haal het eraf en plaats het recht.

Is de muur niet helemaal recht? Geen probleem. We maken het behang altijd wat groter dan de muur, zodat er genoeg marge is. Restanten zijn gemakkelijk weg te snijden.


ANDERE MOGELIJKHEDEN
Wil je een andere afbeelding, logo of foto naadloos op de muur? Of zie je het kunstwerk liever op een paneel? Dat kan uiteraard ook!

 
   


icon Facebook ATLJ Vormgeving  icon Instagram ATLJ Vormgeving