ATLJ Vormgeving Logo HOME
CONTACT
 
 
 
INTERIEURADVIES

Linda van Geel-Wolkers, eigenaar en interieurstyliste van ATLJ Vormgeving geeft al meer dan 15 jaar onafhankelijk, deskundig en origineel advies, geheel afgestemd op uw wensen en uw budget.

Bij het inrichten van een ruimte komt nogal wat kijken. Of het nu een nieuwe of bestaande woning is. Vaak is het lastig om met behulp van een plattegrond de juiste indeling te maken. Kan die muur weggebroken worden of is het een draagmuur? Een bank kan er goed uit zien, maar past deze wel in de ruimte? Hoe kunnen we meer speel-, werk- of opbergruimte creëren?

U heeft al grootse ideeën voor uw nieuwe woning, maar kunt zich maar moeilijk voorstellen hoe het eruit komt te zien? Kunnen we de juiste plaats voor de aansluitpunten of de draai van de deur bepalen voordat de bouw start?

Of komen de stijlen van u en uw partner in uw huidige woning niet overeen? Wilt u de kinderkamer in een bepaalde sfeer? Is uw woning toe aan een metamorfose? Is het tijd voor verandering maar zonder hoge kosten?

Hier leest u welke verschillende vormen van interieuradvies ATLJ te bieden heeft en ziet u tevens een kleine greep uit onze portfolio van gerealiseerde projecten.
  ATLJ Vormgeving - Linda Wolkers

 
   


icon Facebook ATLJ Vormgeving  icon Instagram ATLJ Vormgeving