ATLJ Vormgeving Logo HOME
CONTACT
 
 
 
INTERIEURADVIES

Hoe komt u aan een interieur waarin u u écht thuis voelt? Op internet en in de woonwinkels is zo veel te vinden dat u door de bomen het bos niet meer ziet en daardoor nog maar moeilijk de juiste keuze kunt maken. Daarom sta ik (Linda van Geel-Wolkers) voor u klaar. Als interieurstyliste en eigenaar van ATLJ Vormgeving geef ik al meer dan 15 jaar onafhankelijk, persoonlijk en origineel advies, geheel afgestemd op uw wensen en uw budget. 

Bij het inrichten van een ruimte komt nogal wat kijken. Of het nu een nieuwe of bestaande woning is. Vaak is het lastig om met enkel een plattegrond de juiste indeling te maken. Kan die muur weggebroken worden of is het een draagmuur? Een bank kan er goed uit zien, maar past deze wel in de ruimte? Hoe kunnen we meer speel-, werk- of opbergruimte creëren?

Of komen de stijlen van u en uw partner in uw huidige woning niet overeen? Bent u al tijden met uw interieur bezig maar er is nog steeds geen rust en eenheid? Is uw woning toe aan een metamorfose maar u weet niet waar te beginnen? Wilt u uw woning verkoopklaar maken, maar zonder hoge kosten?

Herkent u dit? Ik help u graag! Of het nu om een beknopt of uitgebreid advies gaat, dichtbij of op afstand, samen maken we er iets moois van! Hiernaast ziet u welke verschillende vormen van interieuradvies ATLJ Vormgeving te bieden heeft. Wat past het beste bij u?
  ATLJ Vormgeving - Linda Wolkers

 
   


icon Facebook ATLJ Vormgeving  icon Instagram ATLJ Vormgeving