ATLJ Vormgeving Logo HOME
CONTACT
 
 
 
COMPLEET ADVIES - € 1125,-

Met behulp van 2D plattegrondtekeningen (2 verschillende indelingsvoorstellen), 3D tekeningen, een moodboard, kleurstalen, materiaalsamples, een lichtplan én shopadvies voor meubelen werken we naar een compleet uitgewerkt interieuradvies toe.

We beginnen met een vrijblijvend oriëntatiegesprek bij je thuis. Met behulp van een vooraf gemailde vragen/wensenlijst bespreken we wat je wilt aanpakken en wat je woonwensen zijn. Wellicht heb je zelf al afbeeldingen verzameld? Zo niet, geen probleem! Aan de hand van stijlkaartjes komen we vrij snel achter jouw woonstijl. De ruimte en/of aanwezige meubelen worden gefotografeerd, alle benodigde afmetingen worden genomen, eventuele bijzonderheden worden genoteerd en ik krijg van jou de bouwtekening van de nieuwe of bestaande woning.

Al deze informatie neem ik mee naar de ATLJ studio, waar ik verschillende schetsontwerpen maak voor de indeling van de ruimte. Uit de schetsen worden twee plattegrondtekeningen (2D) verder op schaal op de computer uitgewerkt. Indien nodig worden er tevens aanzichttekeningen gemaakt voor bijvoorbeeld een meubel op maat.

  ATLJ Vormgeving - Linda Wolkers
Omdat het op een plattegrondtekening soms toch nog moeilijk voor te stellen is hoe het er uiteindelijk uit komt te zien maken we in dit advies ook 3D tekeningen voor beide indelingsvoorstellen.

Door middel van een moodboard, kleurstalen en materiaalsamples worden de kleuren, de stijl en de sfeer van verf, vloer-, raam- en wandbekleding bepaald. De plattegrond- en 3D tekeningen worden daarbij ingekleurd.

Verlichting bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer in een ruimte. Gekeken wordt naar het daglicht in de ruimte, de ligging van het huis, de aanwezige huidige lichtpunten, maar ook waar extra lichtpunten moeten komen en welke armaturen. Door middel van de 2D plattegronden, foto’s van armaturen en prijzen van leveranciers krijg je een duidelijk verlichtingsplan.

Aan de hand van een extra moodboard geef ik je shopadvies voor de nieuw aan te schaffen meubelen. Zo zie je de producten overzichtelijk bij elkaar. Ook de prijs en waar je het meubel kunt kopen wordt duidelijk beschreven.

Zodra het advies klaar is neem ik contact met je op om het aan je te presenteren. Je ontvangt het advies tijdens de presentatie in de vorm van een presentatiemap met alle ingrediënten voor je nieuwe interieur, die als uitgangspunt dient voor jezelf, jouw aannemer, meubelmaker of installateur. Tevens wordt het digitaal naar je gemaild.

Na de presentatie kan je het advies rustig doorlezen en laten bezinken. Misschien kom je zelf op nieuwe ideeën of wil je een combinatie zien van beide voorstellen? Dat kan! De prijs is inclusief één correctieronde.

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op.
 
 
   


icon Facebook ATLJ Vormgeving  icon Instagram ATLJ Vormgeving