ATLJ Vormgeving Logo HOME
CONTACT
 
 
 
2D ADVIES - € 625,-

Met behulp van 2D plattegrondtekeningen (2 verschillende indelingsvoorstellen), een moodboard, kleurstalen en materiaalsamples werken we naar een uitgewerkt interieuradvies toe.

We beginnen met een vrijblijvend oriëntatiegesprek bij je thuis. Met behulp van een vooraf gemailde vragen/wensenlijst bespreken we wat je wilt aanpakken en wat je woonwensen zijn. Wellicht heb je zelf al afbeeldingen verzameld? Zo niet, geen probleem! Aan de hand van stijlkaartjes komen we vrij snel achter jouw woonstijl. De ruimte en/of aanwezige meubelen worden gefotografeerd, alle benodigde afmetingen worden genomen, eventuele bijzonderheden worden genoteerd en ik krijg van jou de bouwtekening van de nieuwe of bestaande woning.

Al deze informatie neem ik mee naar de ATLJ studio, waar ik verschillende schetsontwerpen maak voor de indeling van de ruimte. Uit de schetsen worden twee plattegrondtekeningen (2D) verder op schaal op de computer uitgewerkt. Indien nodig worden er tevens aanzichttekeningen gemaakt voor bijvoorbeeld een meubel op maat.

Door middel van een moodboard, kleurstalen en materiaalsamples worden de kleuren, de stijl en de sfeer van verf, vloer-, raam- en wandbekleding bepaald. De plattegrondtekeningen worden daarbij ingekleurd.

Zodra het advies klaar is neem ik contact met je op om het aan je te presenteren. Je ontvangt het advies tijdens de presentatie in de vorm van een presentatiemap met alle ingrediënten voor je nieuwe interieur, die als uitgangspunt dient voor jezelf, jouw aannemer, meubelmaker of installateur. Tevens wordt het digitaal naar je gemaild.

Na de presentatie kan je het advies rustig doorlezen en laten bezinken. Misschien kom je zelf op nieuwe ideeën of wil je een combinatie zien van beide voorstellen? Dat kan! De prijs is inclusief één correctieronde.

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op.
  ATLJ Vormgeving - Linda Wolkers

 
 
   


icon Facebook ATLJ Vormgeving  icon Instagram ATLJ Vormgeving